Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی ماشین هیوندا سانتافه

کراس‌اُووِرها گاه ماشین خانواده هستند و هر وقت نیاز باشد در جایگاه یک پیکاپ، استیشن یا مینی‌ون به ایفای نقش می‌پردازند. به علت وجود سیستم دو دیفرانسیل و برخی امکانات جانبی، می‌توان با این خودروها نیم نگاهی هم به مسیرهای سبک آفرود یا خارج جاده‌ای داشت.

ماشین هیوندای سانتافه با دو نوع سوخت دیزلی و بنزینی تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه وارداتی در ایران از یک موتور ۲.۴ لیتری با قدرت ۱۸۸ اسب بخار و با سیستم گیرکس ۶ سرعته اتوماتیک بهره می‌برد. سانتافه در نسخه فول آپشن خود، دو دیفرانسیل دارد و این آپشن به تنهایی آن را به یک خودرو چندمنظوره واقعی تبدیل کرده است.

از نظر کیفیت سواری و ارگونومی کابین وضعیت قابل قبولی دارد، از امکانات کافی و ایمنی مناسبی بهره می‌برد و تمامی این مزایا را با ظاهری زیبا تزئین نموده است. برخی از ویژگی‌های نسخۀ فول آپشن ماشین سانتافه که آن را برای آفرود سبک مناسب می‌کند، از این قرار است:

کنترل حرکت در شیب تقسیم هوشمند گشتاور میان تمامی چرخ‌ها قفل دیفرانسیل الکترونیکی در کنار ارتفاع کمی بیشتر از سطح زمین

ماشین سانتافه با توجه به نداشتن شاسی مستقل، دنده کمکی مناسب و شرایط خاص تایرها و ارتفاع سپرها برای آفرود مناسب نیست اما بر خلاف هاچ‌بک کراس‌ها یا کراس‌اوورهای تک‌دیفرانسیل می‌تواند در مسیرهای ساده بیرون جاده‌ای نیز تا حدی کارآمد شود.

در بین تمامی این مزایا، نکات متوسط یا ضعیف این خودرو شامل موارد زیر می‌شود:

نقاط کور نسبی، به خصوص برای رانندگی در شهرهای شلوغی همچون تهران شتاب معمولی، در مدل‌های ۲.۴ لیتری عرضه‌شده فرمان‌پذیری متوسط و لذت رانندگی نه چندان عالی ضعیف بودن کیفیت مواد سازنده کابین و استهلاک قطعات فنی نسبت به رقبای ژاپنی خود

خرید خودرو سانتافه

برای خرید خودرو سانتافه بهتر است ابتدا با پیشینۀ واردات این ماشین به ایران و سپس قیمت ماشین سانتافه آشنا شوید تا بتوانید مناسب‌ترین مدل آن را برای خود انتخاب کنید. این شاسی بلند محبوب کره‌ای نخستین بار در سال ۲۰۰۰ پا به عرصه گذاشت و با مدل ۲۰۰۱ به عنوان اولین شاسی بلند هیوندای به فروش رسید.

تولید نسل اول این خودرو تا سال ۲۰۰۵ ادامه یافت و از آن سال به بعد نسل دوم هیوندای سانتافه با کد شناسایی (CM) روانه بازار شد. بعد از آن نیز نسل سوم و چهارم این خودرو به ترتیب در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۸ از سوی کمپانی هیوندای رونمایی شدند. در این بین تنها نسل دوم و سوم این خودرو مجوز ورود به بازار کشورمان را دریافت کردند.

سانتافه ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸

ماشین سانتافه (DM) نیوفیس هم به صورت وارداتی و هم به‌ صورت مونتاژ داخل (توسط کرمان موتور) در اختیار مشتریان ایرانی قرار گرفت. تفاوت سانتافه کرمان موتور با مدل‌های فول وارداتی بیشتر در تجهیزاتی همچون رادارهای نقطه کور حرکت بین خطوط و هشدار تصادف از جلو و عقب بود که در مدل‌های کرمان موتور این رادارها موجود نیستند.

قیمت سانتافه

قیمت سانتافه مانند اغلب خودروهای موجود در ایران، همواره با افزایش و کاهش‌های زیادی همراه بوده است. مخصوصاً زمانی ‌که به ‌دنبال قیمت سانتافه کار کرده و دست ‌دوم باشید، فاکتورهای زیادی از جمله قطعات تعویض‌ یا رنگ ‌شده و میزان کارکرد در قیمت ماشین سانتافه تأثیرگذار هستند.  قیمت سانتافه در بازار دست‌ دوم‌ شرایط بسیار خوبی در قیاس با بسیاری از رقبای خود دارد و از معدود خودروهای گران‌قیمتی است که به راحتی به پول نقد تبدیل می‌شود.

برای مثال مدل‌های ۲۰۰۹ سانتافه در بازار دست دو از ۸۰۰ میلیون تومان آغاز شده و در مدل‌های ۲۰۱۵ به یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان می‌رسد. این در حالی است که مدل ۲۰۱۸ این خودرو که صفر کیلومتر باشد، با قیمتی در حدود ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جمع بندی

سانتافه یکی از موفق‌ترین خودروهای وارداتی در کشورمان است که توسط شرکت آسان موتور عرضه می‌شود. خودرو سانتافه از لحاظ امکانات در تیپ‌ها و نسخه‌های مختلفی به بازار ما راه پیدا کرده‌ و از همین رو لازم است هنگام خرید نسبت به وجود تجهیزات مورد نظرتان در خودرو مورد نظر اطمینان حاصل کنید.

کد خبر 687864 برچسب‌ها خودرو - جهانی خودرو - قیمت بازار خودرو خودرو شرکت‌ خودروسازی‌ هیوندا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی خودرو قیمت بازار خودرو خودرو شرکت خودروسازی هیوندا ماشین سانتافه قیمت سانتافه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو

به گزارش قدس آنلاین، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • دلیل آرامش نسبی قیمتها در بازار خودرو
  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار