Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@04:13:58 GMT

فروش فوری ایران‌خودرو؛ چوب جادویی که عمل نکرد!

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۷۷۰۳۰

فروش فوری ایران‌خودرو؛ چوب جادویی که عمل نکرد!

فرارو- طرح فروش فوری ایران‌خودرو از ۳۰ بهمن‌ماه و بعد از تلاطم قیمت‌ها در بازار فروش ماشین آغاز شد و تا به حال ۹ نوبت ساعت ۱۰ صبح سایت www.ESale.IKCO.ir برای فروش فوری محصولات این شرکت باز شده است. در این طرح هر فرد بالای ۱۸ سال با کد ملی خود تنها می‌تواند یک خودرو بخرد. شرط دیگر این است که در ۱۸ ماه یعنی یک سال و نیم قبل برای خرید خودرو ثبت‌نام نکرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو، قیمت محصولات در این طرح چیزی رقمی بین نرخ مصوب برای کارخانه بود و قمیتی که هر محصول در بازار داشت. کارخانه‌دار‌ها هیچ‌موقع زیر بار قیمت مصوب نرفته‌اند و برای همین در طرح فروش فوری حداقل قیمتی که برایشان مقدور بود را روی محصولات گذاشتند. با این حال این قمیت‌ها در روز‌های بعدی کاهش یافت و بعضا فروش فوری محصولات در روز‌های بعدی، نسبت به روز اول ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر بود.

تاثیرات طرح فروش فوری بر قیمت‌ها در بازار
اصلا فلسفه وجودی اجرای طرح فروش فوری، تنظیم بازار خودرو است. حالا باید ببینیم در این دو هفته‌ای که از آغاز طرح فروش فوری گذشته و ۹ نوبت ماشین‌های مختلف عرضه شده‌اند، آیا شاهد تاثیر خاصی در قیمت محصولات ایران‌خودرو در بازار بود‌ه‌ایم یا نه. برای همین باید نگاهی به قیمت فعلی این محصولات بیاندازیم و ببینیم در زمان قبل از اجرای این طرح هر کدامشان چقدر قیمت داشتند. گوشه‌چشمی به قیمت کارخانه مصوب هم خالی از لطف نیست.

خودرو

قیمت کارخانه (مصوب)

قیمت حاشیه بازار

قیمت بازار قبل از اجرای طرح فروش فوری

آخرین قیمت در طرح فروش فوری

پژو 206 تیپ 2

47 میلیون و 200 هزار تومان

78 میلیون تومان

75 میلیون تومان

66 میلیون و 800 هزار تومان

پژو 206 صندوق‌دار

55 میلیون و 600 هزار تومان

94 میلیون تومان

87 میلیون تومان

80 میلیون و 300 هزار تومان

پژو 207i

70 میلیون تومان

109 میلیون تومان

103 میلیون تومان

89 میلیون و 100 هزار تومان

پژو 405 بنزین‌سوز

42 میلیون و 800 هزار تومان

76 میلیون و 800 هزار تومان

71 میلیون تومان

62 میلیون و 700 هزار تومان

پژو 405 دوگانه‌سوز

45 میلیون و 200 هزار تومان

78 میلیون و 500 هزار تومان

74 میلیون تومان

65 میلیون و 100 هزار تومان

پژو پارس سال

52 میلیون و 800 هزار تومان

89 میلیون تومان

84 میلیون تومان

70 میلیون و 500 هزار تومان

پژو پارس دوگانه‌سوز

54 میلیون و 900هزار تومان

93 میلیون و 500 هزار تومان

87 میلیون تومان

80 میلیون تومان

پژو پارس LX

54 میلیون و 800 هزار تومان

105 میلیون تومان

98 میلیون تومان

84 میلیون و 300 هزار تومان

سمند LX

43 میلیون و 600 هزار تومان

80 میلیون و 500 هزار تومان

74 میلیون تومان

66 میلیون و 500هزار تومان

سمند EF7

46 میلیون و 900 هزار تومان

87 میلیون تومان

80 میلیون تومان

71 میلیون و 500 هزار تومان

رانا LX

51 میلیون و 300 هزار تومان

79 میلیون و 500 هزار تومان

75 میلیون تومان

67 میلیون تومان

وانت آریسان

57 میلیون تومان

42 میلیون و 700 هزار تومان

49 میلیون تومان

45 میلیون توامن


پژو ۲۰۶ تیپ ۲ و صندوق‌دار؛ ۶۷ و ۸۰ میلیون
بیشترین حضور فعال در طرح فروش فوری را ۲۰۶ تیپ دو داشته. پژو ۲۹۶ تیپ ۲ در این ۹ روز کاری فروش فوری ایرانخودرو، چهار بار برای فروش روی سایت رفته است. این ماشین در روز اول فروش فوری ۷۲ میلیون تومان قیمت خورده بود، اما در روز‌های بعد فروش فوری یعنی روز‌های ششم، هفتم و نهم، ۶۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت خورد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۷۸ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۷۵ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۴۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

به گزارش فرارو، ایران خودرو در روز اول طرح فروش فوری، پژو ۲۰۶ صندوق‌دار را ۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عرضه کرد. این ماشین در روز‌های ششم و هشتم دوباره برای فروش فوری روی سایت رفت، اما این بار با قیمت ۸۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۱۰۹ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۱۰۳ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۵۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

پژو ۲۰۷i؛ ۸۹ میلیون
پژو ۲۰۷i تنها در روز‌های اول و دوم طرف فروش فوری ایران‌خودرو عرضه شد. روز اول ۹۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد و روز دوم ۸۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان فروخته شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۱۰۹ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۱۰۳ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۷۰ میلیون تومان است.

پژو ۴۰۵ بنزینی و دوگانه سوز؛ ۶۳ و ۶۵ میلیون
انواع بنزینی و دوگانه‌سوز پژو ۴۰۵ GLX در روز‌های اول و سوم طرح فروش فوری عرضه شدند. روز ۴۰۵ GLX بنزینی ۷۲ میلیون تومان قیمت داشت و در روز سوم ۶۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان عرضه شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۷۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۷۱ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

از طرف دیگر نوع دوگانه‌سوز پژو ۴۰۵ GLX در روز اول فروش فوری ۷۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و در روز سوم ۶۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان قیمت خورد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۷۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۷۴ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۴۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

پژو پارس سال، دوگانه‌سوز و LX؛ ۷۰، ۸۰ و ۸۴ میلیون
پرشیا یا همان پژو پارس در سه مدل پژو پارس سال، پژو پارس دوگانه‌سوز و پژو پارس LX در طرح فروش فوری ایران‌خودرو به فروش گذاشته شد. روز اول پژو پارس سال ۸۱ میلیون تومان قیمت خورده بود و در روز دوم با قیمت ۷۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به بازار عرضه شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۸۹ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۸۴ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۵۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

همچنین پژو پارس دوگانه‌سوز در طرح پیش‌فروش با قیمت‌های ۸۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ۸۰ میلیون تومان عرضه شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۹۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۸۷ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۵۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

از طرف دیگر پژو پارس LX سه روز با قیمت‌های متفاوت در طرح فروش فوری حاضر شد. به طوری که در روز اول فروش فوری ۹۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد و در روز سوم ۸۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عرضه شد. روز هشتم بار دیگر سر و کله پژو پارس LX به طرح فروش فوری باز شد و این بار با قیمت ۸۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۱۰۵ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۹۸ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۵۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

سمند LX و EF۷؛ ۶۶ و ۷۱ میلیون تومان
سمند EF۷ مثل ۲۰۶ تیپ ۲ حضور فعالی در طرح فروش فوری داشت. این خودرو در چهار روز در طرح پیش فروش عرضه شد و قیمت‌های متفاوتی داشت. روز اول این ماشین ۸۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان فروخته شد، روز پنجم و هفتم ۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت خورد و در روز نهم با ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در طرح فروش فوری حاضر شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۸۷ میلیون تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۸۰ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۴۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

از طرف دیگر سمند LX دو بار در طرح فروش فوری ایران‌خودرو به فروش گذاشته شد. روز اول این ماشین ۷۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت داشت و در روز چهارم با قیمت ۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عرضه شد. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۸۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۷۴ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۴۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

رانا LX؛ ۶۷ میلیون
ماشین رانا LX در روز اول طرح فروش فوری ۷۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروخته شد. قیمت رانا در عرضه روز چهارم کاهش پیدا کرد و به ۶۷ میلیون تومان رسید. این ماشین در حال حاضر در بازار با قیمت ۷۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و در زمان قبل از اجرای طرح فروش فوری، ۷۵ میلیون تومان قیمت داشت. قیمت مصوب کارخانه برای این ماشین ۵۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

جزئیات طرح فروش فوری محصولات ایران‌خودرو که از ۳۰ بهمن شروع شده و تا به حال ۹ نوبت اجاره شده مطابق جدول زیر است: (برای مشاهده در اندازه بزرگ‌تر، روی تصویر کلیک کنید)  

منبع: فرارو

کلیدواژه: فروش فوری ایرانخودرو فروش خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۷۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

باتری یک قطعه مصرفی است که بین دو تا سه سال (یا ۴۰ هزار کیلومتر) کار می‌کند و بعد از این باید به فکر تعویض باشید. - اخبار بازار -

اما چون این روزها قیمت باتری همزمان با افزایش نرخ دلار بالا رفته است، می‌توانید با تحویل باتری کهنه، مقداری از هزینه آن را کم کنید. اما قیمت خرید باتری کهنه ماشین و تعویض آن چقدر است و فروشگاه‌ها بر چه اساسی قیمت باتری اسقاطی ماشین را محاسبه می‌کنند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا در این مورد با شما صحبت کنیم.

باتری فرسوده چیست؟

مشخص است که باتری فرسوده به قطعه‌ای اشاره دارد که دیگر توان لازم برای حرکت کردن و روشن کردن ماشین را ندارد و باید تعویض شود. وقتی یک باتری 40.000 کیلومتر کار کرده و یا بیش از سه سال از عمر آن می‌گذرد، قادر نیست خودرو را به راحتی روشن کند و مدام با خاموشی کامل خودروی خود مواجه می‌شوید. در این مواقع باتری فعلی فرسوده محسوب می‌شود که به آن داغی باتری یا باتری فرسوده می‌گویند.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

این باتری‌ها اگر در طبیعت رها شوند، به محیط زیست آسیب می‌رسانند. در حالی که با جمع‌آوری و فروش باتری فرسوده می‌توان دوباره آن‌ها را بازیافت و استفاده کرد. 99 درصد از باتری‌های سرب اسیدی قابل بازیافت است و بنابراین در کاهش آلودگی محیط زیست و جلوگیری از افزایش هزینه‌ها موثر است.

قیمت باتری فرسوده ماشین بر روی قیمت کلی باتری جدید تاثیر می‌گذارد. شما می‌توانید با تحویل داغی باتری خود به فروشگاه مورد نظر، مقداری از هزینه خرید باتری جدید را کم کنید. فروشگاه‌های عرضه باتری با تحویل این باتری‌های کهنه به شرکت‌های تولید‌کننده می‌توانند مقداری از مواد اولیه آن‌ها برای تولید باتری‌های جدید را تأمین کنند. پس در آینده می‌توانید انتظار داشته باشید که قیمت باتری جدید ماشین را مناسب‌تر نیز دریافت کنید.

خرید  باتری پراید  با بهترین قیمت و گارانتی بلند مدت رسمی شرکتی

سرب موجود در باتری‌های فرسوده خطرات زیادی برای سلامت انسان و حیوان دارد، اما با بازیافت، بدون اینکه به طبیعت آسیب برساند، دوباره استفاده می‌شود. طبق آمارها 40% از سرب مورد استفاده در صنایع بزرگ از طریق بازیافت باتری‌های فرسوده بدست می‌آید.

 

تعویض باتری فرسوده ماشین

زمانی که به فروشگاه عرضه باتری مراجعه می‌کنید، می‌توانید باتری فعلی را نیز همراه خود ببرید و آن را به فروشگاه تحویل دهید. اگر به صورت اینترنتی باتری جدید سفارش داده‌اید، باز هم جای نگرانی نیست. برای مثال فروشگاه‌هایی مثل ایران باتری به شکل اینترنتی محصولات خود را به دست مشتریان می‌رسانند. برای اینکه بدانید قیمت باتری اسقاطی ماشین چقدر است و چطور نرخ آن محاسبه می‌شود، کافیست با پشتیبانی فروشگاه آنلاین مورد نظر خود تماس بگیرید و مشخصات باتری (ابعاد، آمپراژ، نوع باتری و ...) را بگویید تا قیمت آن برایتان محاسبه شود. پیشنهاد ما به شما تماس با کارشناسان خبره ایران باتری است.

قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه

خرید باتری فرسوده در تمامی شهرهای ایران انجام می‌شود و نمی‌توان گفت مختص به یک شهر یا استان است. شما در هر شهری که باشید و بخواهید از فروشگاه محل زندگی خود باتری جدید بخرید، می‌توانید داغی باتری را تحویل دهید و در ازای آن پول دریافت کنید و یا باتری جدید را ارزان‌تر بخرید. این یکی از خدماتی است که ایران باتری در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

به طور کلی برای محاسبه قیمت باتری فرسوده ماشین چند معیار در نظر گرفته می‌شود:

نرخ دلار، قیمت سرب و شرایط بازار تا حدود زیادی می‌تواند تعیین کننده قیمت این قطعه مصرفی باشد. قیمت سرب جهانی است و روزانه تغییر می‌کند. بنابراین قیمت باتری‌های فرسوده هم روزانه مشخص می‌شوند.

هزینه حمل و نقل هم یکی دیگر از عواملی است که می‌تواند روی قیمت باتری اسقاطی ماشین تاثیر داشته باشد. اگر در شهرهایی زندگی می‌کنید که به شرکت‌های تولیدکننده یا بازیافت باتری فرسوده نزدیک هستند، هزینه حمل و نقل کمتر خواهد بود و در نتیجه باتری با قیمت بهتری از شما خریداری می‌شود.

اسیدی یا اتمی بودن باتری فرسوده هم در تعیین قیمت آن موثر است. باتری‌های اتمی برای استفاده مجدد به شارژ نیاز ندارند و با استفاده از تکنولوژی «اکسپند متال» تولید می‌شوند. به همین دلیل قیمت باتری کهنه اتمی نسبت به نوع اسیدی بیشتر است.

ظرفیت آمپراژ و وزن باتری اسیدی هم به عنوان دو فاکتور مهم برای تعیین قیمت این قطعه مصرفی است. به طور مثال یک باطری فروسوده 60 آمپری نسبت به یک باتری با ظرفیت 74 آمپر ارزانتر خواهد بود. قیمت هر آمپر باتری اسیدی فرسوده نیز مشخص شده است که باید در مورد آن با فروشگاه مورد نظر صحبت کنید.

یکی از بهترین باتری های مناسب خودروهای داخلی، باتری های شرکت  صبا باتری  است که مجموعه ایران باتری نمایندگی رسمی این شرکت را دارد.

در آخر

برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به طبیعت، سلامت انسان و حیوانات، باتری‌های فرسوده دوباره به چرخه تولید برمی‌گردند. از این باتری‌ها ممکن است در تولید باتری‌های جدید و یا در صنایع بزرگی که به سرب نیاز دارند، استفاده شود. قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه نیز براساس چند معیار مشخص می‌شود که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+ قیمت
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول